gitár
Keresés:
 
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 71. Tel.: 06-1-223-1769
Webshop Hitel Regisztráció Szállítási feltételek Hangminták Kapcsolat Linkek
Gitárok | Tartozékok | Erősítők | Effektek | Hangfalak, hangszórók | Hangosítástechnika | Vonós és Húros | Billentyűsök | Fúvósok | Akciós termékek | Hitel | Légkondicionálás | Hűtés | Fűtés-Párátalanítás | Állatriasztó | Világítás | Tonerek
Felhasználó:
Jelszó:
Elektromos Kandalló
Elektromos Kandallók Elektromos Fali Kandalló (8)
Kerámia Fűtőtest
Fűtőtestek (12)
Hősugárzó Fűtőtest
Hősugárzó Fűtőtestek Fűtőbetétek (24)
Konvektor
Elektromos Fűtőtestek és Konvektorok (9)
Olajradiátor
Olajradiátor (8)
Ventilátoros Fűtés
Ventilátoros Fűtőtestek (7)
Hamuporszívó
Hamuporszívó és tartozékai (5)
Termosztát
Termosztátok, WI-FI_Termosztát, Internetes Termosztát, Távvezérelt Termosztát (16)
Szénmonoxid Érzékelő
Szénmonoxid Érzékelők (4)
Füstérzékelő Tűzérzékelő
Fűstérzékelő, Hőérzékelő Tűzérzékelő (4)
Párátlanító
Párátlanítők és Elektronikus Párátalanítók (7)
Hitel lehetőség
Kattints a képre a nagyításhoz.
Leírás

Hitel

  Hitel lehetőséget biztosítunk ingatlanok vásárlásához, illetve bármilyen egyéb jelleggel felmerülő hitel kérdéskörében.  A Powerstate Csoport szakemberei megtalálják az Ön számára legmegfelelőbb hitelkonstrukciót!

A  legfőbb területeink:

1. Ingatlancélú hitel

2. Szabad felhasználású hitel

3. Személyi kölcsön

4. Vállalkozói hitel

5. Adósságrendező hitel

6. Hitelkiváltás

Részletes tájékoztató itt:

http://www.powerstate.hu/index.php?mod=sh_d&&kat_id=20

Kérjük hívjon, vagy írjon! Megtaláljuk az Ön részére legoptimálisabb hitelkonstrukciót!

Tel: 06 30 856 4386

e-mail: info@powerstate.hu

Ingatlancélú hitelek  

Lakásával vagy ingatlanaival kapcsolatos elképzeléseit mind finanszírozhatja gondosan megválasztott hitelből, legyen szó új lakás vásárlásáról, vagy a régi felújításáról. Mielőtt végleg úgy dönt, hogy hitelt vesz fel, érdemes még egyszer áttekinteni, milyen típusú hitel felel meg legjobban az Ön elképzeléseinek, lehetőségeinek. Segítünk a tájékozódásban.

Az ingatlancélú hitelek típusai:

Lakásvásárlási hitelek

Lakásépítési hitelek

Lakásbővítési hitelek

Felújítási korszerűsítési hitelek

1. Lakásvásárlási hitelek

  Az ember életében talán az egyik legfontosabb esemény, amikor megveszi álmai lakását/házát. Viszont az sem kevésbé elhanyagolható, hogy mikor és milyen forrásból jut hozzá. A mai hitelpiac egyik jellemző és preferált terméke a lakásvásárlási hitel. A legtöbb bank széles termékskálával felfegyverkezve várja az ügyfeleket ezen termék kapcsán. Talán ezért ez az egyik legnehezebb választás a tapasztalatlanok számára. A vásárlási hiteleknél nagyon fontos az önerő aránya, a felvételhez szükséges idő nagysága, az állami támogatások kihasználhatósága stb. A Powerstate Csoport felkészült tanácsadói segítik Önt a legjobb hitel kiválasztásában, ezen kívül a vásárlás egyéb ügyintézési folyamatait is végig menedzselik.Kérje hitelajánlatunkat!

2. Lakásépítési hitel

 Ha az álmai otthonát építéssel szeretné megvalósítani - és ehhez nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű önerő - akkor bankhitelből is finanszírozhatja az építést. Az önerő nagysága dönti azt el, hogy elég-e fedezetként az épülő ingatlan, vagy további fedezetre van szükség. Tudni kell azonban, hogy minden építkezés engedélyköteles, épp ezért a finanszírozó bank meg fogja vizsgálni az építtető hitelképességén túl az építendő ingatlan paramétereit is. Ezt a típusú hitelt soha nem folyósítják egy összegben, hanem a készültséggel arányosan, szakaszokban. Ezért is nagyon fontos, hogy megfelelő szakértői segítséggel intézze hitelét. Kérje hitelajánlatunkat!

3. Bővítési hitelek

 Sok esetben nem egy másik lakás, családi ház vásárlása a cél, hanem a már meglévő ingatlan bővítése. Mivel az ingatlan nagysága is változik, ez is építési engedély köteles. Így a bank itt is vizsgálni fogja a tervdokumentáció helyességét, valamint az építtető hitelképességét. Fedezetként a bővítendő családi ház is megfelel, de egyes esetekben ettől eltérő igényt is ki lehet szolgálni. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a bővítésre is igényelhető támogatás, mellyel a törlesztés nagyságrenddel csökkenthető. A Powerstate Csoport munkatársai ezen a területen is felkészülten várják ügyfeleiket. Kérje hitelajánlatunkat!

4. Felújítási- korszerűsítési hitel

 Ebben az esetben fontos az is, hogy jelenleg – vagyis a munkálatok megkezdése előtt - milyen az ingatlan állapota, mennyi az értéke, és hogyan változik ez a felújítás befejeztével. A hitel összegének megállapításánál minden egyes részlet nagy jelentőséggel bír. Annak érdekében, hogy a tervezett felújítás teljes egészében elkészülhessen, a kezdéskor kell nagyon körültekintően eljárni. Szakértői segítség nélkül könnyen előfordulhat, hogy már a munkálatok megkezdése után derül ki a konkrét hitelösszeg, ami nem fedezi a teljes felújítást. A támogatások egy része korszerűsítésre is igényelhető. Sajnos - néhány esetben - az emberek nincsenek tisztában a lehetőségeikkel, ezért nem is tudják kihasználni azokat. A Powerstate Csoport partnerei ismerve a piaci helyzetet, szakszerű segítséget nyújtanak Önnek a választásban.

Kérje hitelajánlatunkat, hívjon, vagy írjon! Megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót!

Tel: 06 30 856 4386

e-mail: info@powerstate.hu

Ára: 0 Ft.
db
Hitel színtáblázat
XC70-HU Szén-monoxid érz..
Ára: 12490 Ft.
XC100-HU Szénmonoxid érz..
Ára: 15990 Ft.
XC100D-HU Szén-monoxid é..
Ára: 18990 Ft.
gitár, gitárok, gitárkombó, gitár pack, akusztikus gitár, elektromos gitár, basszusgitár, gitárerősítő Copyright: powerstate.hu    Google PageRank Honlapkészítés