gitár
Keresés:
 
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 71. Tel.: 06-1-223-1769
Webshop Hitel Regisztráció Szállítási feltételek Hangminták Kapcsolat Linkek
Gitárok | Tartozékok | Erősítők | Effektek | Hangfalak, hangszórók | Hangosítástechnika | Vonós és Húros | Billentyűsök | Fúvósok | Akciós termékek | Hitel | Légkondicionálás | Hűtés | Fűtés-Párátalanítás | Állatriasztó | Világítás | Tonerek
Felhasználó:
Jelszó:
Hitelcsoportok
Személyi kölcsön (1)
Szabad felhasználású hitel (1)
Ingatlan célú hitel (1)
Vállalkozói hitel (1)
Adósságrendező hitel (1)
Hitelkiváltás (1)
Ingatlan célú hitel
Kattints a képre a nagyításhoz.
Leírás

Ingatlancélú hitelek

 Lakásával vagy ingatlanaival kapcsolatos elképzeléseit mind finanszírozhatja gondosan megválasztott hitelből, legyen szó új lakás vásárlásáról, vagy a régi felújításáról. Mielőtt végleg úgy dönt, hogy hitelt vesz fel, érdemes még egyszer áttekinteni, milyen típusú hitel felel meg legjobban az Ön elképzeléseinek, lehetőségeinek. Segítünk a tájékozódásban.

Az ingatlancélú hitelek típusai:

Lakásvásárlási hitelek

Lakásépítési hitelek

Lakásbővítési hitelek

Felújítási korszerűsítési hitelek

1. Lakásvásárlási hitelek

Az ember életében talán az egyik legfontosabb esemény, amikor megveszi álmai lakását/házát. Viszont az sem kevésbé elhanyagolható, hogy mikor és milyen forrásból jut hozzá. A mai hitelpiac egyik jellemző és preferált terméke a lakásvásárlási hitel. A legtöbb bank széles termékskálával felfegyverkezve várja az ügyfeleket ezen termék kapcsán. Talán ezért ez az egyik legnehezebb választás a tapasztalatlanok számára. A vásárlási hiteleknél nagyon fontos az önerő aránya, a felvételhez szükséges idő nagysága, az állami támogatások kihasználhatósága stb. A Powerstate Csoport felkészült tanácsadói segítik Önt a legjobb hitel kiválasztásában, ezen kívül a vásárlás egyéb ügyintézési folyamatait is végig menedzselik.

Kérje hitelajánlatunkat!

2. Lakásépítési hitel  Ha az álmai otthonát építéssel szeretné megvalósítani - és ehhez nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű önerő - akkor bankhitelből is finanszírozhatja az építést. Az önerő nagysága dönti azt el, hogy elég-e fedezetként az épülő ingatlan, vagy további fedezetre van szükség. Tudni kell azonban, hogy minden építkezés engedélyköteles, épp ezért a finanszírozó bank meg fogja vizsgálni az építtető hitelképességén túl az építendő ingatlan paramétereit is. Ezt a típusú hitelt soha nem folyósítják egy összegben, hanem a készültséggel arányosan, szakaszokban. Ezért is nagyon fontos, hogy megfelelő szakértői segítséggel intézze hitelét.

Kérje hitelajánlatunkat!

3. Bővítési hitelek  Sok esetben nem egy másik lakás, családi ház vásárlása a cél, hanem a már meglévő ingatlan bővítése. Mivel az ingatlan nagysága is változik, ez is építési engedély köteles. Így a bank itt is vizsgálni fogja a tervdokumentáció helyességét, valamint az építtető hitelképességét. Fedezetként a bővítendő családi ház is megfelel, de egyes esetekben ettől eltérő igényt is ki lehet szolgálni. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a bővítésre is igényelhető támogatás, mellyel a törlesztés nagyságrenddel csökkenthető. A Powerstate Csoport munkatársai ezen a területen is felkészülten várják ügyfeleiket.

Kérje hitelajánlatunkat!

4. Felújítási- korszerűsítési hitel  Ebben az esetben fontos az is, hogy jelenleg – vagyis a munkálatok megkezdése előtt - milyen az ingatlan állapota, mennyi az értéke, és hogyan változik ez a felújítás befejeztével. A hitel összegének megállapításánál minden egyes részlet nagy jelentőséggel bír. Annak érdekében, hogy a tervezett felújítás teljes egészében elkészülhessen, a kezdéskor kell nagyon körültekintően eljárni. Szakértői segítség nélkül könnyen előfordulhat, hogy már a munkálatok megkezdése után derül ki a konkrét hitelösszeg, ami nem fedezi a teljes felújítást. A támogatások egy része korszerűsítésre is igényelhető. Sajnos - néhány esetben - az emberek nincsenek tisztában a lehetőségeikkel, ezért nem is tudják kihasználni azokat. A Powerstate Csoport partnerei ismerve a piaci helyzetet, szakszerű segítséget nyújtanak Önnek a választásban.

Kérje hitelajánlatunkat!

 Kérjük hívjon, vagy írjon! Megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót!

Tel: 06 209 229 391

info@powerstate.hu

Ára: 10 Ft.
db
Személyi kölcsön
Ára: 10 Ft.
Vállalkozói hitel
Ára: 10 Ft.
Adósságrendező hitel
Ára: 10 Ft.
Szabad felhasználású hit..
Ára: 10 Ft.
gitár, gitárok, gitárkombó, gitár pack, akusztikus gitár, elektromos gitár, basszusgitár, gitárerősítő Copyright: powerstate.hu    Google PageRank Honlapkészítés