gitár
Keresés:
 
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 71. Tel.: 06-1-223-1769
Webshop Hitel Regisztráció Szállítási feltételek Hangminták Kapcsolat Linkek
Gitárok | Tartozékok | Erősítők | Effektek | Hangfalak, hangszórók | Hangosítástechnika | Vonós és Húros | Billentyűsök | Fúvósok | Akciós termékek | Hitel | Légkondicionálás | Hűtés | Fűtés-Párátalanítás | Állatriasztó | Világítás | Tonerek
Felhasználó:
Jelszó:
Mikrofonok
Dinamikus mikrofonok (16)
Kondenzátoros mikrofonok (17)
Tartozékok (15)
Adó-Vevő mikrofonok (4)
Hangfalak
Passzív hangfalak (39)
aktív hangfalak (9)
Keverőpultok
Keverőpultok (19)
Keverőpultok effekttel (32)
Dj mixerek (2)
Erősítők
Végerősítők (27)
Keverőerősítők (19)
100 V-os erősítők (6)
Integrált erősítők (8)
Aktív hangfal erősítők (4)
Effektek
Hangváltók (8)
Equalizerek (2)
Kompresszor (3)
DI-BOX (2)
egyéb effektek, átalakítók (2)
CASTONE SC-202
Kattints a képre a nagyításhoz.
Leírás

 

Sztereó, 2-utas crossover, mely szubkimenettel is rendelkezik.
A sztereó csatornák keresztezési frekvenciája 250 Hz - 6 KHz tartományban állítható, a szub csatorna frekvenciája pedig 50 Hz - 250 Hz között változtatható. Szintszabályzók a szub, mély és magas útban. Bekapcsolható szubszonikus szűrők.

Készülék ismertetése:

A castone electronic által gyártott SC-202 típusú sztereo crossover 230V/50-60Hz szabványos hálózati feszültségről működtethető. Használjon mindenkor megbízható, sérülésmentes hálózati aljzatot, kábelt, elosztót!

A készüléket sztereo két utas aktív rendszerekben mély és magas hangfrekvenciás sávok szétválasztására használhatjuk. A kimeneti LOW és HIGH csatornák keresztezési frekvenciája potenciométerrel állítható (250Hz – 6kHz tartományban), a SUB csatorna sávszélessége ugyancsak potenciométerrel állítható (50Hz-250Hz tartományban), így elérhetjük az aktuális teremakusztikai viszonyokhoz legjobban illeszkedő hangzást.
A készülék előlapján a POWER feliratú világítós hálózati kapcsolón kívül a következő szervek találhatók:
PHASE: Kapcsoló, amely a magas tartományú jel 180 fokos fázisforgatására szolgál a tökéletes hangzás beállítása érdekében (fázis problémák kiküszöbölése).
GAIN: Hangerőszabályzó potenciométerek, a SUB, LOW és HIGH sávok szintjének állítására.
FREQ. : Keresztezési frekvenciát állító potenciométer.
LOW CUT: A mély csatornában a szubszonikus hangokat csillapítja. Ezek a 30Hz alatti nemkívánatos hangok emberi füllel alig érzékelhetők, de a hangszórókat jelentősen megterhelik.
A készülék hátulján hálózati csatlakozó aljzat, valamint be- és kimeneti csatlakozó aljzatok vannak, melyek bekötése ugyancsak a hátlapon található. Az INPUT feliratú aljzatok a bemenő jel szimmetrikus fogadására alkalmasak, az OUTPUT feliratú aljzatok kimenetek. Ezek a kimenetek több végerősítő meghajtására is alkalmasak, ekkor az erősítők bemeneteit párhuzamosan kell felfűzni. A SUB kimenetről szubbasszus hangdobozokat működtető végfokozat vezérelhető. A LOW feliratú csatlakozóba a mélysugárzók végerősítőjének bemenetét kell csatlakoztatni, a HIGH feliratú csatlakozóba pedig a magas sugárzók végerősítőjének bemenetét.
Ne használja a készüléket magas hőmérsékletű helyen (>45C0), radiátor vagy egyéb hőtermelő eszköz közvetlen közelében. Ugyancsak kerülni kell a magas (>70%) relatív páratartalmú környezetben való működtetést. A füstgépek keltette agresszív pára is komoly károsodást okozhat a készülékben lecsapódva. Baleset elkerülése érdekében meg kell akadályozni, hogy a készülék belsejébe bármilyen folyadék jusson. Ha ez mégis megtörténik, a készüléket azonnal kapcsolja ki és a hálózati kábelt távolítsa el a hálózati aljzatból!

Helytelen használat, a készülék megbontása, mások általi szakszerűtlen javítás miatt keletkező károkért felelősséget nem vállalunk! 

Ára: 22375 Ft.
db
Hitel
Ára: 0 Ft.
Phonic PCL 3200
Ára: 28200 Ft.
Hitel
Ára: 0 Ft.
Phonic Digitrack
Ára: 15276 Ft.
gitár, gitárok, gitárkombó, gitár pack, akusztikus gitár, elektromos gitár, basszusgitár, gitárerősítő Copyright: powerstate.hu    Google PageRank Honlapkészítés